21 april 2011

Skärtorsdagens bravader!


Detta är mitt livs första blogginlägg, om man nu bortser från GenkiCenter på Facebook. Det ska bli spännande och vi kommer att uppdatera ofta. Allt ifrån nybyggnationen i Sandared och våra påhitt i Bollebygd.

Idag åkte jag och fastighetsägaren i Sandared i väg för att kolla ut golv. Fick en del olika prover och jag är lite av en optimist. Just nu ligger detta golvet närmast beslutet. Det är svårt att se på bilden - golvet har en grundfärg på antracit, med inslag på brun/rost och är blankt. Tror vi kan få en härlig känsla med detta golv. Golvet ska vara i entrén.

Kommentera gärna vad ni tycker!

2 kommentarer:

  1. Välkommen in i bloggvärlden Jonas! Mitt eget bloggande har fått vila ett tag men det är väldigt kul att dela med sig . . . bara man finner tiden. Nu är ju detta en del av ditt arbete och vardag, så du lär nog kunna upprätthålla en ganska god frekvens på inläggen - eller hur?

    Din webb-/bloggmaster har för övrigt gjort ett schysst grundarbete med bloggen ;) Det tar en hel del tid att få till designen med färger, typsnitt, rubriker, grafik, bakgrund etc.

    SvaraRadera
  2. Som du skriver; det är lättare att ta mig tid när det är mitt jobb och riktigt roligt.

    Min webkille är toppen ;-)

    SvaraRadera